Cáp treo Vinpearl Land

( Vinpearl Cable Car )

Vinpearl Cable Car és un telecabina de 3.320 metres de llarg, que enllaça Illa Hon Tre amb Nha Trang al Vietnam. S'ha anomenat el telefèric més llarg sobre el mar.

Va ser construït per POMA i utilitza set torres de suport marí de tipus Eiffel que es troben totes al mar. La més alta fa 115 metres d'alçada, amb 40 metres de la seva estructura per sota del nivell de l'aigua. Cada torre està sostinguda per 4 pilotes de tubs d'acer amb un diàmetre de 2500 mm, plens de formigó armat. La longitud de les piles són de 74 m a 94 m perforades a la roca base. La profunditat de l'aigua del mar és de mitjana de 25 m segons el nivell mitjà del mar local. Actualment, el cable principal, que era d'acer inoxidable de 52 mm, s'ha retirat temporalment (com les góndoles). L'estructura està dissenyada resistent als terratrèmols Mark <= 7 a l'escala de Richter. Els fonaments i les torres van ser construïts per ...Llegeix més

Vinpearl Cable Car és un telecabina de 3.320 metres de llarg, que enllaça Illa Hon Tre amb Nha Trang al Vietnam. S'ha anomenat el telefèric més llarg sobre el mar.

Va ser construït per POMA i utilitza set torres de suport marí de tipus Eiffel que es troben totes al mar. La més alta fa 115 metres d'alçada, amb 40 metres de la seva estructura per sota del nivell de l'aigua. Cada torre està sostinguda per 4 pilotes de tubs d'acer amb un diàmetre de 2500 mm, plens de formigó armat. La longitud de les piles són de 74 m a 94 m perforades a la roca base. La profunditat de l'aigua del mar és de mitjana de 25 m segons el nivell mitjà del mar local. Actualment, el cable principal, que era d'acer inoxidable de 52 mm, s'ha retirat temporalment (com les góndoles). L'estructura està dissenyada resistent als terratrèmols Mark <= 7 a l'escala de Richter. Els fonaments i les torres van ser construïts per dues empreses vietnamites: Fonaments : Kim Do Thanh co., Ltd., Torres : Nam Dong Duong co.,Ltd., Consultor: KPCC, KhanhHoaPublicWorksConsultantCompany. Tot el projecte es va construir en 12 mesos. Cost total 240 mil milions de VN dong. El temps d'anada és d'uns 15 minuts, depenent de les condicions del vent. Horari: Actualment fora de servei.

Fotografies de:
calflier001 - CC BY-SA 2.0
Zones
Statistics: Position
8825
Statistics: Rank
3063

Afegeix un nou comentari

CAPTCHA
Seguretat
975643218Feu clic/toqueu aquesta seqüència: 7211
Aquesta pregunta es fa per comprovar si vostè és o no una persona real i impedir l'enviament automatitzat de missatges brossa.

Google street view

On puc dormir a prop de Vinpearl Cable Car ?

Booking.com
535.506 visites en total, 9.233 Llocs d'interès, 405 Destinacions, 223 visites avui.