वेरीनाग

( Verinag )

Verinag ( és una ciutat que porta el nom i és famosa per la font Verinag i el jardí mogol al districte d'Anantnag al territori de la unió de Jammu i Caixmir, Índia. És un comitè d'àrea notificat amb estat de tehsil (Shahabad Bala Verinag) i es troba a uns 26 quilòmetres de distància d'Anantnag i aproximadament a 78 quilòmetres al sud-est de Srinagar, que és la capital d'estiu del territori de la unió de Jammu i Caixmir. Verinag també és el primer lloc turístic de Vall del Caixmir quan es viatja per carretera des de Jammu, la capital d'hivern del territori de la unió de Jammu i Caixmir cap a Srinagar. Hi ha una conca de pedra octogonal a la font de Verinag i una arcada que l'envolta que va ser construïda per l'emperador mogol Jahangir el 1620 d.C. Més tard, un bell jardí al costat d'aquesta primavera, va ser dissenyat pel seu fill Shah Jahan. Se sap que aquesta primavera mai no s'asseca ni es desborda. La font Verinag també és la pri...Llegeix més

Verinag ( és una ciutat que porta el nom i és famosa per la font Verinag i el jardí mogol al districte d'Anantnag al territori de la unió de Jammu i Caixmir, Índia. És un comitè d'àrea notificat amb estat de tehsil (Shahabad Bala Verinag) i es troba a uns 26 quilòmetres de distància d'Anantnag i aproximadament a 78 quilòmetres al sud-est de Srinagar, que és la capital d'estiu del territori de la unió de Jammu i Caixmir. Verinag també és el primer lloc turístic de Vall del Caixmir quan es viatja per carretera des de Jammu, la capital d'hivern del territori de la unió de Jammu i Caixmir cap a Srinagar. Hi ha una conca de pedra octogonal a la font de Verinag i una arcada que l'envolta que va ser construïda per l'emperador mogol Jahangir el 1620 d.C. Més tard, un bell jardí al costat d'aquesta primavera, va ser dissenyat pel seu fill Shah Jahan. Se sap que aquesta primavera mai no s'asseca ni es desborda. La font Verinag també és la principal font del riu Jhelum. La font Verinag i l'Arcade Mughal que l'envolten són oficialment reconegut per Archaeological Survey of India com un monument d'importància nacional.

La font Verinag és la font principal del riu Jehlum, (vyeth en llengua local caixmir) que flueix per la vall del Caixmir i finalment entra al Pakistan. administrat Caixmir.

Fotografies de:
Akshey25 - CC BY 3.0
Akshey25 - CC BY 3.0
Statistics: Position
7703
Statistics: Rank
6126

Afegeix un nou comentari

CAPTCHA
Seguretat
672354918Feu clic/toqueu aquesta seqüència: 7117
Aquesta pregunta es fa per comprovar si vostè és o no una persona real i impedir l'enviament automatitzat de missatges brossa.

Google street view

Vídeos

On puc dormir a prop de Verinag ?

Booking.com
527.025 visites en total, 9.232 Llocs d'interès, 405 Destinacions, 815 visites avui.