St Michael's Mount

St Michael's Mount (en català «muntanya de Sant Miquel»; en còrnic Karrek Loos yn Koos,que significa "roca gris al bosc"), és una illa situada a 366 m del continent, a la costa de Cornualla, Regne Unit. És també una parròquia civil anglesa i està unida amb la ciutat de Marazion per una calçada artificial feta amb llambordes de granit, transitable en marea baixa.

 Castell i jardins de St Michael's Mount

Es creu que St Michael's Mount ha estat un lloc de comerç des dels primers temps, convertint-se en un important port a l'Edat de ferro.

Eduard el Confessor va donar, el 1044, una capella que hi havia a la muntanya a l'abadia benedictina del Mont Saint-Michel a Bretanya. Eduard va passar gran part de la seva joventut a Normandia i va ser fortament influenciat pels monjos Normands i es va quedar intrigat per la similitud simbòlica entre St. Michaels Mount i la Muntanya St. Michaels i Mont Saint-Michel.

Després de la conquesta normanda de 1066 gran part de l'oest d'Anglaterra va ser donada per Guillem el Conqueridor a Robert, comte de Mortain, a qui també li va atorgar el títol de "Comte de Cornualla". Robert, va donar St Michael's Mount a l'abadia normanda del Mont Saint-Michel. El primer priorat de la Muntanya va ser establert en 1135 per Bernard de Le Bec.

La ubicació de St Michael's Mount la feia fortalesa ideal. Durant el segle xii, mentre el rei Ricard era a en una croada a Terra Santa, la muntanya va ser conquerida i es va usar com a fortalesa pels partidaris del seu germà Joan. Posteriorment els edificis varen tornar al seu ús monàstic, però es varen tornar a emprar com a fortaleses en la Guerra de les Dues Roses i la Rebel·lió de Cornualla contra Eduardo VI. L'última ocasió en que St Michael's Mount es va utilitzar en un paper militar va ser en 1646 durant la Guerra Civil Anglesa. St Michael's Mount va ser ocupat durant un temps pels partidaris realistes, però es va veure obligat a capitular davant els parlamentaris en 1646. St Michael's Mount va ser comprat per Sir John St Aubyn el 1660.

La casa va ser utilitzada durant molts anys per la família St Aubyn com a residència ocasional, ocupada principalment durant els mesos d'estiu.

Durant el segle xvii la família va establir, de forma permanent, la seva residència a St Michael's Mount, construint una gran ala amb impressionants apartaments d'estil victorià, decorats amb relleus de guix fi i moblats amb alguns exemples de Chippendale.

St Michael's Mount també conté col·leccions de pintures i armadures. La família St Aubyn va ser propietària de St Michael's Mount fins a 1964 quan va ser cedida a la National Trust pel 3r Lord de St Levan.[1]

«St Michael's Mount» (en anglès). Cornwall online. [Consulta: 27 octubre 2016].
Fotografies de:
Statistics: Position
1655
Statistics: Rank
74533

Afegeix un nou comentari

CAPTCHA
Seguretat
286375914Feu clic/toqueu aquesta seqüència: 5992
Aquesta pregunta es fa per comprovar si vostè és o no una persona real i impedir l'enviament automatitzat de missatges brossa.

Google street view

On puc dormir a prop de St Michael's Mount ?

Booking.com
498.324 visites en total, 9.224 Llocs d'interès, 405 Destinacions, 159 visites avui.