St Martin's Cathedral, Bratislava

La Catedral de Sant Martí (eslovac: Katedrála svätého Martina, hongarès: Szent Márton-dóm o Església de la Coronació, alemany: Kathedrale des Heiligen Martin i> ) és una església de Bratislava, Eslovàquia, i la catedral de l'arxidiòcesi catòlica de Bratislava.

Està situat a la frontera occidental del centre històric de la ciutat, sota el castell de Bratislava. És la més gran i una de les més antigues de Bratislava, coneguda especialment per ser l'església de la coronació del Regne d'Hongria entre 1563 i 1830.

Junt amb el castell del turó adjacent, i una mica semblant en les seves línies gòtiques sorprenents, però bastant marcades, i el seu color, l'agulla de 85 m (279 ft) de Sant Martí domina l'horitzó del nucli antic. La torre pràcticament formava part de les fortificacions de la vila, construïdes tal com estava a les mur...Llegeix més

La Catedral de Sant Martí (eslovac: Katedrála svätého Martina, hongarès: Szent Márton-dóm o Església de la Coronació, alemany: Kathedrale des Heiligen Martin ) és una església de Bratislava, Eslovàquia, i la catedral de l'arxidiòcesi catòlica de Bratislava.

Està situat a la frontera occidental del centre històric de la ciutat, sota el castell de Bratislava. És la més gran i una de les més antigues de Bratislava, coneguda especialment per ser l'església de la coronació del Regne d'Hongria entre 1563 i 1830.

Junt amb el castell del turó adjacent, i una mica semblant en les seves línies gòtiques sorprenents, però bastant marcades, i el seu color, l'agulla de 85 m (279 ft) de Sant Martí domina l'horitzó del nucli antic. La torre pràcticament formava part de les fortificacions de la vila, construïdes tal com estava a les muralles defensives de la ciutat.

Com passa amb el castell, l'entorn de Sant Martí és tan memorable com la pròpia estructura. En el cas de la catedral, s'hi inclouen les restes pintoresques de les dependències en un ampli pati amb escales i un seminari de treball amb estudiants amb túnica en un carrer de llambordes.

Un petit però important veí de la catedral és un monument a la sinagoga, que es va mantenir al costat durant segles fins que el govern comunista la va enderrocar cap al 1970 per fer lloc a un nou pont de Nový Most. La catedral conté les restes de sant Joan el Misericordiós que va morir a principis del segle VII.

Fotografies de:
Justraveling.com - CC BY-SA 4.0
Statistics: Position
1691
Statistics: Rank
73512

Afegeix un nou comentari

CAPTCHA
Seguretat
873962154Feu clic/toqueu aquesta seqüència: 2194
Aquesta pregunta es fa per comprovar si vostè és o no una persona real i impedir l'enviament automatitzat de missatges brossa.

Google street view

On puc dormir a prop de St Martin's Cathedral, Bratislava ?

Booking.com
495.968 visites en total, 9.224 Llocs d'interès, 405 Destinacions, 481 visites avui.