Mbanza Kongo

Mbanza Kongo (també M'Banza Congo, M'banza-Kongo, Mbanza Kôngo, fins 1975 São Salvador do Congo), és un municipi d'Angola, capital de la província de Zaire, al nord-oest del país. Mbanza Kongo va ser fundada en 1483, just al moment de l'arribada dels portuguesos a l'antic Regne del Congo, i aleshores era la capital d'aquest regne. Va ser abandonada temporalment durant un període agitat de guerres civils al segle xvi. Està situada molt prop de l'actual frontera de Angola amb la República Democràtica del Congo, i s'assenta sobre una impressionant muntanya de cim aplanat, anomenada Mongo a-Kaila ("muntanya divisòria"), ja que una llegenda afirma que des d'allí el rei va crear els diferents clans del regne i els va enviar a poblar les diferents regions. Per la vall cap al sud, discorre el riu Luezi. El municipi se subdivideix en cinc ...Llegeix més

Mbanza Kongo (també M'Banza Congo, M'banza-Kongo, Mbanza Kôngo, fins 1975 São Salvador do Congo), és un municipi d'Angola, capital de la província de Zaire, al nord-oest del país. Mbanza Kongo va ser fundada en 1483, just al moment de l'arribada dels portuguesos a l'antic Regne del Congo, i aleshores era la capital d'aquest regne. Va ser abandonada temporalment durant un període agitat de guerres civils al segle xvi. Està situada molt prop de l'actual frontera de Angola amb la República Democràtica del Congo, i s'assenta sobre una impressionant muntanya de cim aplanat, anomenada Mongo a-Kaila ("muntanya divisòria"), ja que una llegenda afirma que des d'allí el rei va crear els diferents clans del regne i els va enviar a poblar les diferents regions. Per la vall cap al sud, discorre el riu Luezi. El municipi se subdivideix en cinc comunes: Mbanza Kongo, Caluca, Luvu, Mandinba i Quiende. En 2014 tenia una població de 173.850 habitants. El juliol de 2017 Mbanza Kongo fou declarada Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO.

Fotografies de:
Zones
Statistics: Position
7267
Statistics: Rank
8168

Afegeix un nou comentari

CAPTCHA
Seguretat
148592736Feu clic/toqueu aquesta seqüència: 3921
Aquesta pregunta es fa per comprovar si vostè és o no una persona real i impedir l'enviament automatitzat de missatges brossa.

Google street view

On puc dormir a prop de Mbanza Kongo ?

Booking.com
571.942 visites en total, 9.238 Llocs d'interès, 405 Destinacions, 368 visites avui.