Madonna del Sasso, Switzerland

La Madonna del Sasso és un santuari pontifici marià a Orselina, sobre la ciutat de Locarno a Suïssa. És el principal objectiu i objectiu del pelegrinatge religiós a la ciutat. És una de les dues esglésies homònimes, l'altra es troba a Salinas, Califòrnia, Estats Units.

La fundació del santuari es remunta al frare franciscà Bartolomeo de Ivrea, que suposadament va albirar una aparició mariana el 15 d'agost de 1480.

L'interior de l'església està molt ornamentat i decorat, i una plataforma té vistes panoràmiques de la ciutat. El santuari està enllaçat amb el centre de la ciutat de Locarno pel funicular Locarno-Madonna del Sasso.

El 14 d'agost de 1880, el Capítol del Vaticà sota el papa Lleó XIII va emetre un decret pontifici que coronava la venerada imatge a través de l'antic arquebisbe de Milà, Paolo Angelo Ballerini, després de les festes del 15 al 16 d'agost, commemorant el 400. anys de la seva aparició mariana.

Fotografies de:
Martingarten - CC BY-SA 3.0
Statistics: Position
9119
Statistics: Rank
2042

Afegeix un nou comentari

CAPTCHA
Seguretat
876134952Feu clic/toqueu aquesta seqüència: 2979
Aquesta pregunta es fa per comprovar si vostè és o no una persona real i impedir l'enviament automatitzat de missatges brossa.

Google street view

On puc dormir a prop de Madonna del Sasso, Switzerland ?

Booking.com
522.596 visites en total, 9.230 Llocs d'interès, 405 Destinacions, 103 visites avui.