Dzanga-Sangha Special Reserve

La Reserva especial de Dzanga-Sangha (també coneguda com a Reserva forestal de Dzanga-Sangha o Reserva especial de bosc de Dzanga-Sangha, Dzanga-Sangha Baï, o Reserva forestal especial de Dzanga-Sangha) és una reserva protegida del sud-oest de la República Centreafricana. Es va establir l'any 1990 i cobreix 6865,54 km2. És una de les diverses àrees del complex d'àrees protegides de Dzanga-Sangha (DSCPA), cadascuna amb el seu propi estat de protecció i juntament amb el parc nacional de Lobéké al Camerun i el parc nacional de Nouabalé-Ndoki a la República del Congo, forma part de la sangha. Paisatge trinacional. Altres àrees dins de la DSCPA inclouen el parc nacional de Dzanga Ndoki que té dos sectors, el parc Dzanga de 495 km2 (191 m²) i els 725 km2 (280 m²). ) Parc Ndoki. Una conferència dels ministres de boscos de la Comissió forestal de l'Àfrica Central (COMIFAC) havia decidit establir dins de la conca del Congo,...Llegeix més

La Reserva especial de Dzanga-Sangha (també coneguda com a Reserva forestal de Dzanga-Sangha o Reserva especial de bosc de Dzanga-Sangha, Dzanga-Sangha Baï, o Reserva forestal especial de Dzanga-Sangha) és una reserva protegida del sud-oest de la República Centreafricana. Es va establir l'any 1990 i cobreix 6865,54 km2. És una de les diverses àrees del complex d'àrees protegides de Dzanga-Sangha (DSCPA), cadascuna amb el seu propi estat de protecció i juntament amb el parc nacional de Lobéké al Camerun i el parc nacional de Nouabalé-Ndoki a la República del Congo, forma part de la sangha. Paisatge trinacional. Altres àrees dins de la DSCPA inclouen el parc nacional de Dzanga Ndoki que té dos sectors, el parc Dzanga de 495 km2 (191 m²) i els 725 km2 (280 m²). ) Parc Ndoki. Una conferència dels ministres de boscos de la Comissió forestal de l'Àfrica Central (COMIFAC) havia decidit establir dins de la conca del Congo, l'àrea protegida trinacional del riu Sangha (STN) que abasta aquests tres parcs. La reserva especial forestal està gestionada per la Comissió forestal d'Àfrica Central (COMIFAC).

Fotografies de:
Damiano Luchetti - Public domain
Statistics: Position
7677
Statistics: Rank
6126

Afegeix un nou comentari

CAPTCHA
Seguretat
697235184Feu clic/toqueu aquesta seqüència: 3831
Aquesta pregunta es fa per comprovar si vostè és o no una persona real i impedir l'enviament automatitzat de missatges brossa.

Google street view

On puc dormir a prop de Dzanga-Sangha Special Reserve ?

Booking.com
571.948 visites en total, 9.238 Llocs d'interès, 405 Destinacions, 374 visites avui.