Dadhimati Mata Temple

दधिमती माता मन्दिर, नागौर

( Dadhimati Mata Temple )

El

Temple de Dadhimati Mata de la deessa Dadhimati es troba entre els pobles de Goth i Manglod a Jayal tehsil, districte de Nagaur, Rajasthan, Índia. Una inscripció que s'hi troba suggereix que va existir almenys fa tant de temps a l'any 608 d.C.

És un lloc important per als brahmans Dadheech i, com un dels 52 shaktipiths, significatiu per a la tradició del shaktismo i per a Beca relacionada amb Purana.

Es diu que Dadhimati és la germana del Rishi (sàlvia) Dadhichi. La llegenda diu que va néixer el magh (mes indi) shukl 7 (rath saptami) a causa de la agitació del cel. Dadhimati va matar Detya Vikatasur al magh shukl 8 (jaya ashtami) a Dadhi Sagar. Dadhimati és l'Avatar de la deessa Laxmi. El temple té les representacions més antigues de "Devi mahamatya", que són fins i tot més antigues que el temple Mahalaxmi de Kolhapur, Maharashtra. Té una representació de Valimiki ramyana als interiors.

Fotografies de:
Statistics: Position (field_position)
2263
Statistics: Rank (field_order)
630

Afegeix un nou comentari

Aquesta pregunta es fa per comprovar si vostè és o no una persona real i impedir l'enviament automatitzat de missatges brossa.

Seguretat
672831945Feu clic/toqueu aquesta seqüència: 2881

Google street view