About us

Sobre nosaltres

Roda el món i torna al Born

BonPla.cat neix amb la intenció de crear una comunitat amb una gran biblioteca de plans arreu del món. Estem en continu desenvolupament (Rolling Release), per això podràs anar trobant petites millores cada dia. Dos paragraphs per sota, podràs trobar les fases assolides i estadístiques.

Que pots fer?

  • Compartix llocs a visitar, plans a realitzar que no estiguin ja llistats.
  • Cerca plans arreu del món, ja siguin visites, activitats, o experiències.
  • Planifica un viatge buscant a través de la zona del mapa on viatjaràs o estiguis viatjant en aquell moment.
  • Guardat els plans que més t'agraden per tenir-los present a realitzar.
  • Marca't els plans ja realitzats, per saber que has arribat a fer.

Fases

Fase 2 (2021): (???) Tenim noves funcionalitats que estem "cuinant" abans de començar a desenvolupar. Si creus que pots aportar noves idees a la web, APP, o a la pròpia comunitat, no dubtis en contactar amb nosaltres via el formulari de contacte, twitter, instagram, etc... (Enllaç a contacte)

Fase 1 (2020): Un dels grans plans que es pot fer en aquesta vida, és viatjar. i com a tal estem recopilant el màxim de punts i plans a realitzar arreu del món, per a que et puguis planificar els teus viatges a gust. Per això hem programat un mapa amb cerca, per que puguis navegar per la vola del món cercant els teus destins preferits. (Veure mapa).

Fase 0: Construcció del portal, i creació del primer llistat de plans via mapa i cerca. Creació del perfil d'usuari bàsic.

Estadístiques

2020: 31.418 Pàgines visitades, 5491 Visites uniques, 120 Estats.

2019: 6.428 Pàgines visitades, 473 Visites uniques, 34 Estats. 

Idiomes

Des de BonPla.cat intentem mantindre les versions d'Anglès i Català. Si trobes a faltar suport en algun altre idioma, i vols coŀlaborar, no dubtis en contactar amb nosaltres.

Fonts

Per a la realització de certes pàgines d'aquesta web, que no hem aportat el nostre propi contingut, estem usant fonts del gran projecte de la viquipedia, que ens proporciona informació neutral, i un gran numero de recursos.