Èslan

  • Vatnajökull
  • Vík í Mýrdal

Context of Èslan

Èslan iku nagara ing bawana Éropa. Nagara iki siji nagara pulo ing tlatah lor lan dohé kurang luwih 1.000 kilomèter saka Nurwègen. Sing ndunungi cacahé kira-kira ana 313.000 jiwa. Kutha krajané iku Reykjavik. Èslan utawa Tanah Es yaiku sebuah nagara pulau di pérangan utara Samudera Atlantik.

Èslan iku nagara ing bawana Éropa. Nagara iki siji nagara pulo ing tlatah lor lan dohé kurang luwih 1.000 kilomèter saka Nurwègen. Sing ndunungi cacahé kira-kira ana 313.000 jiwa. Kutha krajané iku Reykjavik. Èslan utawa Tanah Es yaiku sebuah nagara pulau di pérangan utara Samudera Atlantik.

Map