Andorra

Andorra yaiku wangun kepangeranan cilik kang dumunung ana ing Éropa pérangan lor-kulon, kang ana ing wétan perengan Kali Pirenea uga wewatesan déning Prancis lan Spanyol. Nagara kang mewah iki misuwur déning sektor pariwisata uga status bébas cuké. Andorra uga wujud péranganing nagara-nagara Katalan. Kutha krajané yaiku: Andorra la Vella. Sing ndunungi kira-kira ana 70.000.

Andorra yaiku wangun kepangeranan cilik kang dumunung ana ing Éropa pérangan lor-kulon, kang ana ing wétan perengan Kali Pirenea uga wewatesan déning Prancis lan Spanyol. Nagara kang mewah iki misuwur déning sektor pariwisata uga status bébas cuké. Andorra uga wujud péranganing nagara-nagara Katalan. Kutha krajané yaiku: Andorra la Vella. Sing ndunungi kira-kira ana 70.000.