Guanaco

Guanaco (; Lama guanicoe) iku sawijining camelid sing asli saka Amérika Kidul, sing ana hubungane karo llama. Guanacos minangka salah siji saka rong unta Amérika Kidul sing liar, sing liyane yaiku vicuña, sing urip ing papan sing luwih dhuwur.

Destinations