Fritule

Fritule iku jajanan perayaan Kroasia sing digawe khusus kanggo Natal. Padha kaya donat cilik, zeppole Italia, frìtole Venetian, lan cemilan Natal Walanda "oliebollen" ("bal minyak"). Nanging, biasane roso karo rum lan zest jeruk, ngemot kismis, lan ndhuwur karo gula bubuk. Varian sajian, sing diarani "miške" disiapake ing Slovenia.

Destinations