Van Kalesi

( Van Fortress )

La Fortalesa de Van (armeni: Վանի Բերդ, també coneguda com a Ciutadella de Van; kurd: Kela Wanê; turc: Van Kalesi) és una fortificació massiva de pedra construïda per l'antic regne d'Urartu durant el Segles IX al VII aC, i és el major exemple d'aquest tipus. Té vistes a les ruïnes de Tushpa, l'antiga capital d'Urartia durant el segle IX, que es va centrar en el cingle escarpat on ara s'assenta la fortalesa. Es van construir una sèrie de fortificacions similars a tot el regne d'Urarti, normalment tallades en vessants i afloraments en llocs on es troben l'Armènia, Turquia i l'Iran actuals. Grups successius com els medes, els aquemènides, els armenis, els parts, els romans, els perses sassànides, els bizantins, els àrabs, els seljúcides, els safàvides, els afsàrids, els otomans i els russos van controlar la fortalesa en un moment o altre. L'antiga fortalesa es troba a l'oest de Van i a l'est del llac Van a l...Llegeix més

La Fortalesa de Van (armeni: Վանի Բերդ, també coneguda com a Ciutadella de Van; kurd: Kela Wanê; turc: Van Kalesi) és una fortificació massiva de pedra construïda per l'antic regne d'Urartu durant el Segles IX al VII aC, i és el major exemple d'aquest tipus. Té vistes a les ruïnes de Tushpa, l'antiga capital d'Urartia durant el segle IX, que es va centrar en el cingle escarpat on ara s'assenta la fortalesa. Es van construir una sèrie de fortificacions similars a tot el regne d'Urarti, normalment tallades en vessants i afloraments en llocs on es troben l'Armènia, Turquia i l'Iran actuals. Grups successius com els medes, els aquemènides, els armenis, els parts, els romans, els perses sassànides, els bizantins, els àrabs, els seljúcides, els safàvides, els afsàrids, els otomans i els russos van controlar la fortalesa en un moment o altre. L'antiga fortalesa es troba a l'oest de Van i a l'est del llac Van a la província de Van de Turquia.

Silva Tipple New Lake va dirigir una expedició nord-americana a les ruïnes el 1938-40. La majoria de les troballes i registres de camp d'això es van perdre en l'enfonsament del S.S. Athenia el 1940.

Les parts inferiors dels murs de Van Citadel es van construir amb basalt sense morter, mentre que la resta es va construir amb maons de fang.

Aquestes fortaleses s'utilitzaven per al control regional, més que com a defensa contra exèrcits estrangers. Les ruïnes d'aquesta fortalesa es troben fora de la ciutat moderna de Van, on suporten muralles construïdes a l'època medieval.

Fotografies de:
Statistics: Position
2727
Statistics: Rank
43903

Afegeix un nou comentari

Aquesta pregunta es fa per comprovar si vostè és o no una persona real i impedir l'enviament automatitzat de missatges brossa.

Seguretat
943812675Feu clic/toqueu aquesta seqüència: 8611

Google street view

On puc dormir a prop de Van Fortress ?

Booking.com
478.813 visites en total, 9.164 Llocs d'interès, 404 Destinacions, 22 visites avui.