Sheshi Skënderbej

( Skanderbeg Square )

La plaça Skanderbeg (albanès: Sheshi Skënderbej) és la plaça principal del centre de Tirana, Albània. La plaça rep el nom de l'heroi nacional albanès Gjergj Kastrioti Skënderbeu. La superfície total és d'uns 40.000 metres quadrats. El Monument Skanderbeg domina la plaça.

El pla de la ciutat de Tirana va ser dissenyat inicialment per Armando Brasini l'any 1925 i continuat per Florestano Di Fausto en un estil neorrenaixentista amb solucions angulars articulades i fascies d'ordre gegant. Després de la invasió italiana d'Albània, el pla director va ser actualitzat el 1939 per Gherardo Bosio.

Molts edificis com l'Hotel Internacional de Tirana, el Palau de la Cultura, l'Òpera Nacional, la Biblioteca Nacional, el Banc Nacional, la Mesquita Ethem Bey, la Torre del Rellotge, l'Ajuntament, el Ministeri d'Infraestructures, a la plaça es troben el Ministeri d'Agricultura, el Ministeri d'Economia, el Ministeri d'Energia i el Museu Històric Nacional.

Fotografies de:
Statistics: Position
3919
Statistics: Rank
29609

Afegeix un nou comentari

CAPTCHA
Seguretat
364157829Feu clic/toqueu aquesta seqüència: 4583
Aquesta pregunta es fa per comprovar si vostè és o no una persona real i impedir l'enviament automatitzat de missatges brossa.

Google street view

On puc dormir a prop de Skanderbeg Square ?

Booking.com
522.620 visites en total, 9.230 Llocs d'interès, 405 Destinacions, 127 visites avui.