Pura Luhur Batukaru

Pura Luhur Batukaru és un temple hindú a Tabanan, Bali, Indonèsia. Situat al vessant sud del mont Batukaru, el segon volcà més alt de Bali, el temple és un dels nou kayangan jagat (temples direccionals) destinats a protegir Bali dels mals esperits. Construït originalment durant el segle XI, Pura Luhur Batukaru estava dedicat als avantpassats dels rajas de Tabanan. Va ser destruït el 1604, però reconstruït el 1959. El santuari més important del temple és un meru de 7 nivells dedicat a Mahadewa, el déu del mont Batukaru.

Avui, Pura Luhur Batukaru continua sent un lloc extremadament sagrat per a La població hindú de Bali. Molts dels terrenys del complex romanen fora dels límits dels visitants per a diverses cerimònies i esdeveniments durant tot l'any. El temple també és la primera parada que cal fer abans de pujar al cim del mont Batukaru. Una peregrinació té lloc al cim una vegada a l'any i és possible que milers de fidels recorren els seus camins alhora.

Fotografies de:
MajaK. - CC BY 3.0
Statistics: Position
3374
Statistics: Rank
34714

Afegeix un nou comentari

CAPTCHA
Seguretat
214589673Feu clic/toqueu aquesta seqüència: 3129
Aquesta pregunta es fa per comprovar si vostè és o no una persona real i impedir l'enviament automatitzat de missatges brossa.

Google street view

On puc dormir a prop de Pura Luhur Batukaru ?

Booking.com
524.351 visites en total, 9.230 Llocs d'interès, 405 Destinacions, 33 visites avui.