Parc Nacional Kruger

El Parc Nacional Kruger és una de les reserves de caça més grans d'Àfrica. Es troba a Sud-àfrica a les províncies de Limpopo i Mpumalanga al nord limita amb Zimbabwe (Parc Nacional de Gonarezhou) i a l'est amb Moçambic (Parc Nacional de Limpopo).Té una extensió total de 19.485 km² i s'estén 360 km de nord a sud i 65 km d'est a oest. La seu central es troba a Skukuza.

Actualment forma part del Parc transfronterer del Gran Limpopo, un parc de la pau que uneix el Parc Nacional Kruger amb el Parc Nacional de Gonarezhou a Zimbabwe, i amb el Parc Nacional de Limpopo, a Moçambic.

Va ser fundat el 31 de maig de 1926. És reserva de la Biosfera segons la UNESCO.

El parc té nou portes principals sota els noms de Paul Kruger Gate, Numbi Gate, Malelane Gate, Crocodile Bridge Gate, Punda Maria Gate, Orpen Gate, Phalaborwa Gate, Phabeni Gate i Pafuri Gate.

Durant milers d'anys a la zona s'hi van establir societats de caçadors-recol·lectors nòmades. Els europeus hi arribaren a principi del segle xviii.

Paul Kruger el 1898 era president de la República de Transvaal i va fundar aquell any la reserva de caça de Sabi expandida fins a formar el Parc Nacional Kruger el 1926.[1]

Inicialment el parc estava destinat a controlar la caça per tal que no hi disminuïssin els animals.

El 2002, el Parc Nacional Kruger, el Parc Nacional de Gonarezhou de Zimbabwe, i el Parc Nacional de Limpopo de Moçambic es van unir en un parc de la pau anomenat Parc transfronterer del Gran Limpopo.

 Vista del Parc Nacional Kruger Entrada a un dels campaments del Parc Nacional Kruger Zebra, Parc Nacional Kruger
Edmeades, Baz T. «Author's Statement». A: Extinct Megafauna - The First Victims of the Human Caused Extinction. Edmeades (self), 2003. 
Fotografies de:
Statistics: Position (field_position)
1348
Statistics: Rank (field_order)
75554

Afegeix un nou comentari

Aquesta pregunta es fa per comprovar si vostè és o no una persona real i impedir l'enviament automatitzat de missatges brossa.

Seguretat
246817935Feu clic/toqueu aquesta seqüència: 7755

Google street view

On puc dormir a prop de Parc Nacional Kruger ?

Booking.com
457.012 visites en total, 9.078 Llocs d'interès, 403 Destinacions, 317 visites avui.