फूलों की घाटी राष्ट्रीय उद्यान

( Parc Nacional de la Vall de les Flors )

El Parc Nacional de la Vall de les Flors és un dels parcs nacionals de l'Índia. La vall de les Flors és a Uttarakhand, districte de Chamoli, en el curs alt del riu Bhyundar Ganga, prop de Joshimath, que a 250 km és la ciutat més propera, a la regió de Gharwal. El seu nom anterior era vall de Bhyundar. Situat a la part occidental de l'Himàlaia, és conegut per les seves praderies de flors alpines i la seva bellesa natural. Aquesta zona de rica biodiversitat alberga també espècies animals rares i en perill d'extinció, com l'ós negre asiàtic, la pantera de les neus, l'os bru i el bàral. El suau paisatge del Parc Nacional de la Vall de les Flors complementa el paisatge muntanyós escarpat del Parc Nacional Nanda Devi. Conjuntament abasten una zona única de transició entre la serra de Zanskar i l'Himàlaia. El parc s'estén sobre una extensió de 87,50 km².

 Paisatge prop de la tomba de Margaret Legge

La vall de les Flors va ser declarada parc nacional el 1982. Aquesta part d'Uttarakhand, a la part elevada de la divisió de Garhwal, és inaccessible durant gran part de l'any. L'àrea es troba dins la serralada de Zanskar de l'Himàlaia, amb el Gauri Parbat, de 6.590 msnm,[1] com a punt més elevat del parc nacional.

Singh, Ram Babu; Mal, Suraj. Environmental change and biodiversity (en anglès). Rawat Publications, 2009, p. 104. ISBN 8131603016. 
Fotografies de:
Statistics: Position
663
Statistics: Rank
149554

Afegeix un nou comentari

CAPTCHA
Seguretat
826934175Feu clic/toqueu aquesta seqüència: 4418
Aquesta pregunta es fa per comprovar si vostè és o no una persona real i impedir l'enviament automatitzat de missatges brossa.

Google street view

On puc dormir a prop de Parc Nacional de la Vall de les Flors ?

Booking.com
523.692 visites en total, 9.230 Llocs d'interès, 405 Destinacions, 296 visites avui.