Laguna Verde (Potosí)

( Laguna Verde )

La Laguna Verde (nom original en castellà) és una llacuna d'aigua salada altoandina ubicada a la Reserva Nacional de Fauna Andina Eduardo Abaroa, Bolívia, a l'altiplà potosí, a 4.350 msnm. Mesura 3,7 km de llarg per 2,3 km d'ample i una superfície de 5,2 km². Està unida a la Laguna Blanca per un petit estret. Té un perímetre costaner de 10 km.

Presenta una coloració verda maragda a causa de l'alt contingut en minerals de magnesi, carbonat de calci, plom i arsènic de les seves aigües.

Existeixen evidències que suporten la presència de microorganismes extremòfils en el lloc, els quals es troben adaptats a les altes radiacions solars i a la presència d'arsènic, elevada salinitat i alcalinitat.És a més una gran destinació turística, ja que està als peus del volcà Licancabur, un dels volcans actius més alts del món, que a més conté al seu cràter una de les llacunes més altes del món.

Fotografies de:
Pedro Szekely from USA - CC BY 2.0
Statistics: Position
3291
Statistics: Rank
36756

Afegeix un nou comentari

CAPTCHA
Seguretat
581342679Feu clic/toqueu aquesta seqüència: 7995
Aquesta pregunta es fa per comprovar si vostè és o no una persona real i impedir l'enviament automatitzat de missatges brossa.

Google street view

On puc dormir a prop de Laguna Verde ?

Booking.com
504.290 visites en total, 9.227 Llocs d'interès, 405 Destinacions, 55 visites avui.