العتبة العلوية

( Imam Ali Shrine )

El Santuari de l'Imām 'Alī (àrab: حَرَم ٱلْإِمَام عَلِيّ, romanitzat: Ḥaram al-ʾImām ʿAlī), també coneguda com la mesquita d''Alī (Àrab: مَسْجِد عَلِيّ, romanitzat: Masjid ʿAlī), situada a Najaf, Iraq, és una mesquita que els musulmans xiïtes creuen que conté la tomba d''Alī ibn Abī Tālib. Va ser cosí del profeta islàmic Mahoma i més tard es va convertir en el seu gendre. Els xiïtes consideren 'Alī com el seu primer imām, i els sunnites el consideren el quart califa sunnita Rashid. Segons la creença xiïta, al costat d''Alī dins d'aquesta mesquita hi ha les restes d'Adam i Nuh (Noè). Cada any, milions de pelegrins visiten el Santuari i rendeixen home...Llegeix més

El Santuari de l'Imām 'Alī (àrab: حَرَم ٱلْإِمَام عَلِيّ, romanitzat: < span title="Romanització en llengua àrab">Ḥaram al-ʾImām ʿAlī), també coneguda com la mesquita d''Alī (Àrab: مَسْجِد عَلِيّ, romanitzat: Masjid ʿAlī), situada a Najaf, Iraq, és una mesquita que els musulmans xiïtes creuen que conté la tomba d''Alī ibn Abī Tālib. Va ser cosí del profeta islàmic Mahoma i més tard es va convertir en el seu gendre. Els xiïtes consideren 'Alī com el seu primer imām, i els sunnites el consideren el quart califa sunnita Rashid. Segons la creença xiïta, al costat d''Alī dins d'aquesta mesquita hi ha les restes d'Adam i Nuh (Noè). Cada any, milions de pelegrins visiten el Santuari i rendeixen homenatge a l'Imām 'Alī.

Fotografies de:
Abdullah Fayad - Public domain
Statistics: Position (field_position)
1244
Statistics: Rank (field_order)
70449

Afegeix un nou comentari

Aquesta pregunta es fa per comprovar si vostè és o no una persona real i impedir l'enviament automatitzat de missatges brossa.

Seguretat
547381962Feu clic/toqueu aquesta seqüència: 9447

Google street view

On puc dormir a prop de Imam Ali Shrine ?

Booking.com
424.901 visites en total, 9.023 Llocs d'interès, 402 Destinacions, 85 visites avui.