Hinglaj Mata (hindi: हिंगलाज माता, balutxi: هنگلاج ماتا, urdú: ہنگلاج ماتا), també conegut com a Hinglaj Devi, Hingula Devi b> i Nani Mandir, és un temple hindú a Hinglaj, una ciutat de la costa de Makran al districte de Lasbela de Balutxistan, i és el centre del parc nacional de Hingol. És una de les 51 Shakti Peethas en la denominació de Shaktismo de l'hinduisme. És un dels tres Shakti Peethas al Pakistan, els altres dos són Shivaharkaray i Sharada Peeth. És una forma de Durga o Devi en una caverna de muntanya a la vora del riu Hingol. Durant les últimes tres dècades, el lloc ha guanyat una popularitat creixent i es va convertir en un punt de referència unificador per a moltes comunitats hindús del Pakistan. Hinglaj Yatra és el pelegrinatge hindú més gran del Pakistan. Més de 250.000 persones participen al Hinglaj Yathra du...Llegeix més

Hinglaj Mata (hindi: हिंगलाज माता, balutxi: هنگلاج ماتا, urdú: ہنگلاج ماتا), també conegut com a Hinglaj Devi, Hingula Devi b> i Nani Mandir, és un temple hindú a Hinglaj, una ciutat de la costa de Makran al districte de Lasbela de Balutxistan, i és el centre del parc nacional de Hingol. És una de les 51 Shakti Peethas en la denominació de Shaktismo de l'hinduisme. És un dels tres Shakti Peethas al Pakistan, els altres dos són Shivaharkaray i Sharada Peeth. És una forma de Durga o Devi en una caverna de muntanya a la vora del riu Hingol. Durant les últimes tres dècades, el lloc ha guanyat una popularitat creixent i es va convertir en un punt de referència unificador per a moltes comunitats hindús del Pakistan. Hinglaj Yatra és el pelegrinatge hindú més gran del Pakistan. Més de 250.000 persones participen al Hinglaj Yathra durant la primavera.

Fotografies de:
Abrar Alam Khan - CC BY-SA 3.0
Aliraza Khatri - CC BY-SA 4.0
Statistics: Position
2399
Statistics: Rank
52071

Afegeix un nou comentari

Aquesta pregunta es fa per comprovar si vostè és o no una persona real i impedir l'enviament automatitzat de missatges brossa.

Seguretat
487196352Feu clic/toqueu aquesta seqüència: 9163

Google street view

On puc dormir a prop de Hinglaj Mata mandir ?

Booking.com
489.284 visites en total, 9.196 Llocs d'interès, 404 Destinacions, 111 visites avui.