Hinglaj Mata mandir

ہنگلاج ماتا

( Hinglaj Mata mandir )

Hinglaj Mata (hindi: हिंगलाज माता, balutxi: هنگلاج ماتا, urdú: ہنگلاج ماتا), també conegut com a Hinglaj Devi, Hingula Devi b> i Nani Mandir, és un temple hindú a Hinglaj, una ciutat de la costa de Makran al districte de Lasbela de Balutxistan, i és el centre del parc nacional de Hingol. És una de les 51 Shakti Peethas en la denominació de Shaktismo de l'hinduisme. És un dels tres Shakti Peethas al Pakistan, els altres dos són Shivaharkaray i Sharada Peeth. És una forma de Durga o Devi en una caverna de muntanya a la vora del riu Hingol. Durant les últimes tres dècades, el lloc ha guanyat una popularitat creixent i es va convertir en un punt de referència unificador per a moltes comunitats hindús del Pakistan. Hinglaj Yatra és el pelegrinatge hindú més gran del Pakistan. Més de 250.000 persones participen al Hinglaj Yathra du...Llegeix més

Hinglaj Mata (hindi: हिंगलाज माता, balutxi: هنگلاج ماتا, urdú: ہنگلاج ماتا), també conegut com a Hinglaj Devi, Hingula Devi b> i Nani Mandir, és un temple hindú a Hinglaj, una ciutat de la costa de Makran al districte de Lasbela de Balutxistan, i és el centre del parc nacional de Hingol. És una de les 51 Shakti Peethas en la denominació de Shaktismo de l'hinduisme. És un dels tres Shakti Peethas al Pakistan, els altres dos són Shivaharkaray i Sharada Peeth. És una forma de Durga o Devi en una caverna de muntanya a la vora del riu Hingol. Durant les últimes tres dècades, el lloc ha guanyat una popularitat creixent i es va convertir en un punt de referència unificador per a moltes comunitats hindús del Pakistan. Hinglaj Yatra és el pelegrinatge hindú més gran del Pakistan. Més de 250.000 persones participen al Hinglaj Yathra durant la primavera.

Fotografies de:
Abrar Alam Khan - CC BY-SA 3.0
Aliraza Khatri - CC BY-SA 4.0
Statistics: Position (field_position)
2429
Statistics: Rank (field_order)
567

Afegeix un nou comentari

Aquesta pregunta es fa per comprovar si vostè és o no una persona real i impedir l'enviament automatitzat de missatges brossa.

Seguretat
978521634Feu clic/toqueu aquesta seqüència: 4911

Google street view